Womanity

Ruik jy ook so lekker soos Elizabeth Arden se Red Door Aura?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Elizabeth Arden se Red Door Aura is ‘n tydlose, gesofistikeerde en vroulike geur wat in 2012 geloods is. Dit is geskep deur dieselfde parfumeer, Carlos Benaim, as die oorspronklike Elizabeth Arden Red Door.

  • Top note: Lekker Framboos, Italiaanse Bergamot, Freesia
  • Middelnote: Oranje Bloem, Rose, Jasmynblare
  • Basisnote: Romerige Amber, Sandelhout, Sagte Muskus

Elizabeth Arden Red Door Aura – ek het ‘n opinie!

… wanneer hierdie bottel leeg is sal ek dit definitief wil vervang by die volgende Johannesburgse Parfuumuitverkoping waar ek net R145 vir 50ml betaal het! Dit was die beste impulsiewe kopie wat ek al ooit gemaak het.

Hierdie bottel is ook my eerste Elizabeth Arden-geur en ek is regtig beïndruk – plus my manlief dink dit ruik uiters lekker.

U kan ook die onderhoud wat ek met die “Fragrance Queen” gedoen het op Goddess Blog lees vir meer wenke.

Susann is a travel, parenting, beauty and lifestyle blogger in Johannesburg, South Africa.

Write A Comment