Jewellery

Wys die wereld jou wense met Pandora

Dra jou wense vir almal om te sien met Pandora.
Pinterest LinkedIn Tumblr

As jy ‘n sentimentele mense soos ek is, dra jy wense op jou mou. Die nuutste Pandora “Wish Collection” is soos om jou wense te sien.

Wat ek van Pandora hou, is dat ek ‘n versameling vir my 2 dogters kan bou sodat hulle eendag wonderlike dinge het wat hul sal herinner hoe lief ek vir hulle is. Ek hoef ook nie ‘n volledige versameling te koop nie, kan meng en pas om elke kind te pas – en koop soos ek ‘n ietsie ekstra het.

Die Pandora Wish Collection

As jy gee, moenie onthou nie. As jy ontvang, moenie vergeet nie.

Stapel hulle opmekaar, meng kleure, dra dit minimalisties of met iets blinks. Druk jouself uit – dit gaan alles oor self-uitdrukking. Sien die hele versameling hier.

Susann is a travel, parenting, beauty and lifestyle blogger in Johannesburg, South Africa.

Write A Comment